Joshua-cloud

Joshua (28)

Uit de kast als Homo

Ik zou mezelf beschrijven als:
Avontuurlijk en creatief. Dat zijn altijd de twee kanten van de munt geweest als ik naar mezelf kijk. Aan één kant weg van alles wat natuur is, en vooral de pracht en praal en het avontuur wat daarin te beleven valt. Aan de andere kant altijd bezig met dingen bedenken, uitwerken, organiseren en natuurlijk mijn passie acteren. Als ondernemer heb ik nu beide kanten onder één dak gekregen. Zo maak je het leven naar eigen wens en de moeite waard. Leef waarvoor jij wilt leven. Bedenk het en ga het doen. Leef niet voor andermans portemonnee, maar maak je eigen dromen waar. Je leeft maar één keer (als het goed is..)

Dankbaar voor:
Oei. Dankbaarheid. Een lastig onderwerp, wanneer alles tot nu toe niet altijd makkelijk is geweest. Hoewel, sommige lichtpuntjes vallen juist in het donker nog veel meer op. Zo ben ik dankbaar voor mijn vrienden, omdat zonder vrienden het allemaal vrij zinloos is en niet te doen zou zijn. Dankbaar ben ik voor de talenten die ik gekregen heb en zelfs voor de samenloop van dingen in het leven die soms nog wel eens op een Leidende hand willen lijken..

God en ik:
God is mijn Koning en ik zijn dienaar. Een goede vader-zoon band of de 'Jezus-is-mijn-beste-vriend'-verhouding heb ik nooit echt gevoeld. Maar ik zie het leven dan als het verhaal van Robin Hood. God is de koning die terug zal keren, en tot die tijd is het aan zijn dienaren om zijn wereld en zijn mensen te beschermen tegen het kwaad. Als dienaar zou ik gaan waar de Koning me zendt en voor zover er geen duidelijke opdracht komt, strijd ik waar ik ben voor een betere wereld, waarin mensen er voor elkaar mogen zijn zoals het in oorsprong altijd bedoeld was. Samen met elkaar en samen met God genieten van al wat Hij gecreëerd heeft. Als mensen, iedereen bij elkaar. Ik zeg dan ook altijd: God maakte mensen, geen Christenen. Eén mensheid onder God. Dat is het doel.

Meld je aan

Ben jij uit de kast? Welkom in the cloud. Waar we allemaal mogen zijn wie we zijn.
Bemoedig en inspireer elkaar met jouw verhaal.