HolyBe Festival 2024

HolyBe Festival

Ook in 2024 komt er weer een HolyBe Festival. Op 14 september in Hout en Hop in Utrecht kun je weer terecht voor een mooie dag met muziek, theater, sprekers en workshops. En voor ontmoeting met andere lhbti jongeren.

 

Meer informatie volgt.

Wat kun je verwachten?

Meld je aan, neem je vrienden mee, vertel het aan iedereen! Er komt weer een enorm tof programma aan met theater, sprekers en workshops.

Er wordt een heerlijke lunch geregeld door onze host, Hout en Hop, en na afloop kun je genieten van een borrel – alle hapjes en drankjes zijn bij je ticket inbegrepen.

Geef bij het aanmelden aan welke workshops je wilt volgen. Er zijn twee rondes, dus twee keuzes. Let op: je kiest bij het aanmelden eerst je twee workshops, daarna klik je op 'Bestel direct' en word je doorgeleid naar een pagina waar je je gegevens moet invullen.

Kom je alleen? Wat onwijs dapper! Als je wilt, kunnen we je koppelen aan een buddy die je wegwijs gaat maken tijdens het festival. Ook dat kun je aangeven in het aanmeldformulier.

Voor slechts €10 kun je een ticket bemachtigen. Hiervoor krijg je niet alleen toegang tot het festival met alle sprekers en workshops, maar ook een lunch en borrel. We hebben ons best gedaan om de kosten voor het festival zo laag mogelijk te houden, maar als de kosten voor jou toch een belemmering vormen om naar het festival te komen, neem dan contact met ons op.

Aanmelden is momenteel nog niet mogelijk.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via Instagram (@holybenl) of via de mail (contact@holybe.nl).

SLIDE 1(1)

Thema

Meer informatie volgt

Programma

10:30   Inloop

11:00   Begin ochtendprogramma

13:00   Lunch

13:45   Workshopronde

15:30 Voorstelling Wouter Haaksma

16:00   Plenaire afsluiting

16:30 Borrel

18:00   Einde programma

Workshops

Hieronder vind je een korte omschrijving van de workshops, zodat je op basis daarvan een keuze kunt maken bij het inschrijven. De workshops worden twee keer aangeboden.

De Bijbel en lhbtiq+:
Komen we er ooit uit?

?

In deze workshop gaan we in op wat de Bijbel wel of niet zegt over lhbtiq+.

Informatie volgt

?

Informatie volgt

Informatie volgt

?

Informatie volgt

Informatie volgt

?

Informatie volgt

Informatie volgt

?

Informatie volgt

Informatie volgt

?

Informatie volgt

Locatie & Bereikbaarheid

Met de auto
Vanuit het westen (regio Rotterdam, Den Haag, Amsterdam): neem op de A12 de afslag 16-18 Knooppunt Oudenrijn. Volg de borden E35 richting Nieuwegein/Houten. Neem afslag 17 richting Kanaleneiland/Jaarbeurs en houdt links aan. Je komt dan aan op de Europalaan. Nog een klein stukje doorrijden en je vindt Hout en Hop aan je rechterkant.

Vanuit het oosten/noorden/zuiden: neem op de A12 de afslag 17 richting Kanaleneiland/Jaarbeurs en houdt rechts aan. Je komt dan aan op de Europalaan. Nog een klein stukje doorrijden en je vindt Hout en Hop aan je rechterkant.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie.

Met het OV
Vanaf station Utrecht Centraal: neem tramlijn 20 of 21 richting Nieuwegein-zuid/buslijn 65 richting Nieuwegein Plettenburg/buslijn 65 of 74 richting Vianen en stap uit bij halte Kanaleneiland Zuid. Van daar is het nog 2 minuten (ca200 meter) lopen richting het noorden. Je vindt Hout en Hop aan je rechterkant.