Skip to content

Privacy

HolyBe, onderdeel van LCC Plus Projecten, gevestigd in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
HolyBe/LCC Plus Projecten
Nieuwe Herengracht 149,
1011 RN Amsterdam
info@holybe.nl

# WELKE PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN WE?
HolyBe kan de volgende persoonsgegevens verwerken m.b.t. het contactformulier of aanmelding voor The Cloud:

Contactformulier
- Voor- en achternaam
- E-mailadres
- Jouw bericht

The Cloud (vanaf 16 jaar)
- Voornaam
- Leeftijd
- Seksuele geaardheid
- Sinds wanneer uit de kast
- Beschrijving van jou als persoon
- Waar je dankbaar voor bent
- Jouw relatie met God
- Eventueel: persoonlijke foto

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Bij The Cloud accepteren wij geen aanmeldingen van mensen die jongeren zijn dan 16 jaar, deze gegevens worden niet toegevoegd aan de website en uit ons systeem verwijderd. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@holybe.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

# WAAROM HEEFT HOLYBE JOUW GEGEVENS NODIG?
Wij vragen op twee plekken gegevens, op de betreffende pagina staat duidelijk uitgelegd waar deze gegevens voor nodig zijn. In beide gevallen is het noodzakelijk voor ons om deze gegevens te verwerken ten behoeve van het doel. In het contactformulier blijkt de persoon te kennen te geven bepaalde informatie te verstrekken of in contact met ons te komen. Als de persoon zich aanmeldt voor The Cloud geeft hij daarmee te kennen op de website te komen te staan, het beoogde doel van The Cloud. Deze gegevens worden gecontroleerd en vervolgens online gezet. Eventueel kunnen ze aangeven mee te willen doen aan ‘Cloud van de maand’ waarmee hun gegevens ook als profiel op onze social media kanalen gedeeld worden. Hier wordt expliciet om gevraagd in het formulier en mogen ze vrijwillig aanvinken.

# ONZE VISIE OP JOUW GEGEVENS EN CONTACT
Contactformulier of persoonlijke mail naar één van onze vrijwilligers
De doelgroep van HolyBe kunnen kwetsbare en emotionele gegevens met ons delen. Wij vinden het meer dan logisch hier zo zuiver en eerlijk mogelijk mee om te gaan. Wij vragen zo min mogelijk gegeven in ons contactformulier zodat jouw privacy zo goed mogelijk gewaarborgd blijft, maar wij jou wel kunnen helpen. Als er meer gegevens noodzakelijk geacht worden, worden deze gegevens in een eventuele mailwisseling verder verstrekt met expliciete toestemming van de gecontacteerde.

Wij willen als HolyBe stimuleren dat jongeren en tieners hun verhaal met ons delen zodat wij als rolmodellen naar hun verhaal kunnen luisteren. Deze mailwisselingen worden altijd door een tweede persoon ingekeken zodat we onze integriteit kunnen waarborgen. Bij HolyBe is het mogelijk om ook anoniem je gegevens in te vullen, maar blijft een e-mailadres noodzakelijk als een antwoord van ons wordt verwacht. De persoon mag altijd aangegeven dat de gegevens en mailwisseling verwijderd worden, aan het einde van het contact. Dat mag gedaan worden naar het desbetreffende e-mailadres, maar het is noodzakelijk dat dat ook in een mail naar info@holybe.nl kenbaar gemaakt wordt.

The Cloud
De gegevens die hier gedeeld worden mogen ook anoniem ingevuld worden. Vul een fake-naam in en upload een random afbeelding. Deze gegevens nemen wij niet op in SEO zodat deze zo slecht mogelijk door Google worden geïndexeerd. Wij beogen op geen enkele manier dat jouw profiel online makkelijk te vinden is, maar alleen door onze doelgroep te vinden die die onze website bezoekt. Het doel van de The Cloud is om met elkaar te delen dat je uit de kast bent, ter inspiratie en bemoediging voor degenen die dat nog niet zijn. Jouw gegevens kan je altijd inzien via de website of door een mail te sturen naar cloud@holybe.nl. Als jij de gegevens verwijderd wilt hebben uit The Cloud en ons systeem mag je dat ook kenbaar maken aan bovenstaand e-mailadres.

# HOE LANG BEWAREN WE JOUW GEGEVENS?
HolyBe bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig som de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij bewaren mailwisselingen tenminste twee jaar, zodat wij ook na het beëindigen van het actieve contact de gegevens kunnen inzien als er eventuele vragen oprijzen. Jaarlijks bekijken wij de gegevens en beoordelen wij of contact nog noodzakelijk of wenselijk is. Dit oordeel baseren wij op contact dat eventueel nog gaande is en eventuele vragen vanuit onze kant. Wij vinden duurzaam contact met jou belangrijk. 

# DELEN WE JOUW GEGEVENS MET ANDEREN?
Nee, HolyBe versterkt jouw persoonsgegevens alléén aan derden om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

# BRENGEN WE JOUW BEZOEK IN KAART?
Ja, op de website van HolyBe worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. HolyBe gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

# MAKEN JULLIE GEBRUIK VAN GOOGLE ANALYTICS?
Ja, via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google Inc., als deel van de Analytics-dienst. Google Analytics maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe de bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
HolyBe heeft Google GEEN toestemming gegeven om via verkregen Analytici-Informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

# BESCHERMING VAN JOUW GEGEVENS
HolyBe neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met ons op via info@holybe.nl. Als  er een schending is van de privacy voorwaarden, dan brengen wij jou daarvan op de hoogte en melden dit ook bij Autoriteit Persoonsgegevens.

HolyBe heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen: door middel van SSL worden de gegevens via een beveiligde internetverbinding verstuurd. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

# WIL JE JE GEGEVENS INZIEN, VERANDEREN OF LATEN VERWIJDEREN?
Dat kan en daar heb jij ook wettelijk recht op. Je mag je gegevens inzien, laten corrigeren of verwijderen. Je kunt een verzoekt tot inzage, correctie of verwijdering sturen via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@holybe.nl

Wil je je gegevens laten verwijderen uit The Cloud, stuur dan ook een mail naar cloud@holybe.nl . Dan weten we zeker dat dat door de juiste mensen uit het systeem worden gehaald. Wij vragen eventueel extra informatie om zeker te weten dat jij de rechtmatige eigenbaar bent van de gegevens die wij in het systeem hebben staan. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Als je een klacht hebt over de verwerking van uw gegevens door ons, dan willen we graag met je in gesprek gaan daarover. Neem dan zeker contact met ons op via bovenstaande gegevens. Daarnaast heeft u altijd het recht op je klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacyvoorwaarden zijn opgesteld op 11 oktober 2019.