Het soms even niet meer weten

Misschien herken je het wel: een moment dat je alles gewoon even niet meer weet. In deze vlog vertelt Lindy over haar ervaring daarmee, en hoe ze het gevoel heeft dat er vaak van mensen verwacht wordt dat je altijd alles, of het nou gaat om je seksualiteit, genderidentiteit of iets anders, meteen moet weten.

Thema's

,

 

Lindy is 22 jaar oud, komt uit het midden van het land en studeert muziektheater. Zij verdiept zich in de vlogs vooral in gender en seksualiteit. Wat houdt dat nou eigenlijk precies in? Wat betekent dit voor mij?

Lindy houdt van musicals, muziek luisteren-, maken- en schrijven, chillen met vrienden, donuts en reizen (met name naar Amerika en Engeland).
Het belangrijkste aan het geloof is voor Lindy de relatie met God. Een relatie die, net als elke relatie, up’s en down’s heeft, leuke en moeilijke momenten kent en die niet altijd perfect is, maar dat ook niet hoeft te zijn. Voor Lindy is het geloof een grote zoektocht en een een avontuur waar ze de rest van haar leven mee bezig mag zijn.

Je kunt zeker vragen aan haar stellen of met haar praten, dat kan via lindy@holybe.nl.